Over ons

8 AMSTERDAM MIDTOWN HAIRSALON!

Leuk dat je ons hebt gevonden en de moeite neemt om ons verhaal te lezen!

We vertellen je graag waarom wij bijzonder zijn. We zouden natuurlijk een hele pagina kunnen vullen met een hoop gelul over onze salon: o.a. hoeveel aandacht we besteden aan onze klanten, hoe we hun schoonheid naar voren willen laten komen en hoe we ervoor zorgen dat zij met een geweldig gevoel de salon verlaten. Maar eerlijk gezegd is dat gewoon de standaard norm voor ons. Dat is wat we altijd doen, zonder erbij na te denken!

Met onze jarenlange ervaring en het succesvolle businessmodel dat we hebben mogen ervaren in de salon waar we samen werkten, hebben wij besloten om onze eigen salon te openen. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet langer op je plek zit, heb je twee keuzes: blijven hangen of actie ondernemen. Uiteraard hebben wij gekozen om actie te ondernemen. En vanaf dat moment zijn we gaan bedenken hoe we ons concept verder konden ontwikkelen en realiseren.

Zo ontstond onze nieuwe baby: 8 AMSTERDAM.

Waarom 8? We willen jullie graag meenemen in de betoverende wereld van het getal 8.

Als we het gemiddelde nemen van de jaren dat we hebben samen gewerkt komen we uit op het getal 8. Voor ons symboliseert het getal 8 evenwicht en oneindige energie. Het staat voor persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. En dat is precies waar wij voor staan.

Bij 8 AMSTERDAM zijn we ervan overtuigd dat iedereen die bij ons werkt, goed is in wat zij doen. Door middel van de juiste training en opleiding geven wij onze mensen de ruimte om zich te volledig te ontwikkelen en te werken vanuit hun eigen kracht.

Oneindige energie is waar we naar streven bij 8 AMSTERDAM. Hoe houden we onze medewerkers gemotiveerd en vol energie? Door ze te laten doen waar ze goed in zijn en het allerbelangrijkste: dat ze doen wat ze het allerleukste vinden!

Bij 8 AMSTERDAM hebben we een mix van stoelverhuur en medewerkers in dienstverband, met als uiteindelijke doel hen de mogelijkheid te bieden om bij ons een stoel te huren. Dit sluit aan bij het getal 8, wat ook symbool staat voor financieel succes en materiële vrijheid. Uiteindelijk verlangt iedereen naar deze elementen, vooral in een bruisende en levendige stad als Amsterdam.

Kom langs bij 8 AMSTERDAM MIDTOWN HAIRSALON en ervaar zelf de kracht van het getal 8!

Wie zijn de eigenaren van 8 AMSTERDAM MIDTOWN HAIRSALON?

We zouden eindeloos kunnen praten over onze expertise, maar we houden het kort. We houden allemaal van wat we doen, want het is gewoonweg onze passie. 

Cedric

CEDRIC is bekend om zijn fenomenale knipkunsten, geduld en liefde voor haar. Met een indrukwekkend CV en jarenlange ervaring bij gerenommeerde salons zoals Kinki, Rob Peetoom en als voormalig manager bij Het Haartheater, brengt Cedric een unieke mix van vaardigheden naar onze salon. Hij was tevens de rechterhand van Joost van den Berg, de voormalige medeoprichter van Het Haartheater.

Yentl

YENTL staat bekend om haar kleurkwaliteiten en vooral haar liefde voor blond haar. Het is dan ook geen verrassing dat ze jarenlang de rechterhand was van de “Blond Koning van Amsterdam”. Tijdens deze periode en nadat Ferry Loeve (voormalig medeoprichter van Het Haartheater) vertrok, was Yentl manager van Haartheater Beethovenstraat.

Caby

CABY, onze “cut & color Queen”, is een ervaren opleider voor verschillende scholen en was mede verantwoordelijk voor de educatie binnen Het Haartheater. Als een ware expert in kleur en knippen, vindt Caby niets leuker dan mensen in hun kracht te zetten en hen te laten schitteren in waar ze het beste in zijn. Zij was de rechterhand van Yentl tijdens haar laatste functie.

Wij gebruiken keune

Laten we het hebben over de merken waar we mee werken. In onze vestiging aan de Van Woustraat hebben we voor zowel verzorging als kleur gekozen voor KEUNE-producten. Waarom ver zoeken als het ook dichtbij kan? Wij zijn trots dat wij met dit Nederlands familiebedrijf gaan werken.

Bij 8 AMSTERDAM begrijpen we hoe groot de Footprint van een salon kan zijn. Daarom geloven we in een betere wereld en doen we er alles aan om onze impact te verkleinen. Ook wij denken aan onze planeet en duurzaamheid is daarbij belangrijk.

Onze producten moeten daarom niet alleen fantastisch zijn, maar ook duurzaam. Keune is 100% dierproefvrij en test geen van hun producten of ingrediënten op dieren.

We zijn dol op de shampoo van Keune, vooral de SO PURE-lijn. Dit zijn professionele vegan haarverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten.

Keune is officieel erkend als een B Corp, wat betekent dat ze deel uitmaken van een groep veranderaars die zich inzetten voor een meer duurzame en sociale wereld. Wil je hier meer over weten? Neem gerust een kijkje op hun website: https://www.keune.com/nl/bcorp/

Naast Keune werken we met NOIR STOCKHOLM, een exclusief Zweeds merk met haarverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit en met de beste natuurlijke ingrediënten. Ook Noir Stockholm denkt aan onze planeet door lokale grondstoffen te gebruiken.

We houden het graag overzichtelijk, dus dit zijn in onze ogen de beste merken om mee te werken.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Bel naar de salon of stuur ons een DM via Insta 8AMSTERDAMMIDTOWN HAIRSALON

Wil jij je afspraak inplannen? Ga naar AIMY of neem contact met ons op. Binnen wandelen kan natuurlijk ook, want we zijn apentrots op onze mooie salon! 

Scroll naar boven